U vind het vakantiepark in Zeeland bij het plaatsje Heinkenszand

In de streek Zuid-Beveland kunt u prima vakantie vieren. Veel leuke dorpjes bezoeken vanuit het Vakantiepark in Zeeland. U kunt er meer dan 30 bezoeken in de omgeving. En de stad Goes is levendig en heeft veel te bieden. Enige nostalgie vind u zeker in het toeristische vissersdorpje Yerseke. Maar Veere Zierikzee, Vlissingen, Middelburg en niet te vergeten de badplaats Domburg zijn zeer leuk om te bezoeken. Hieronder kunt u al de verschillende bungalows bekijken.

Het vakantiepark

Alleeerst is er een zeer mooi verwarmd buiten zwembad met drie baden en een lange glijbaan en peuterbadje. Het zwembad is geopend van Mei to September. Ook heeft u als vakantieganger gratis toegang tot het Tropisch zwembad in de stad Goes. U kunt een potje bowlingen op de baan op het vakantiepark. Een assortiment levensbehoeften is te koop bij de receptie. Binnen 20 minuten bent u op het noordzee strand. Het vakantiepark is rustig gelegen om prettig vakantie te vieren. Wandelen en fietsen is hier erg aangenaam. Ook de visser kan zich hier prima vermaken. U kunt bij de receptie een vergunning kopen. Bij een aantal bungalows kunt u vanuit de tuin direct vissen. Maar bij de Brasserie is er de stelleplas circa 10 hectare groot. Meer vakantieparken in de omgeving zoekt u op de Zoeken en boeken pagina.

In de bungalow.

U komt binnen in de hal van de bungalow op het vakantiepark. Daar vind u ook het eerste toilet. In de woonkamer is er een televisie en dvd speler. De keuken is open en goed uitgerust met een koffiezetter een senseo waterkoker, vaatwasser en een magnetron. Door de grote ramen in de woonkamer heeft u veel licht en uitzicht. Heerlijk de schuifpui open zetten en genieten van de omgeving. De badkamer heeft een ligbad en een wastafel, ook de wasmachine bevind zich hier. De beneden slaapkamer heeft twee boxspring bedden. Boven zijn er drie slaapkamers met een ieder de twee boxspring bedden. Ook is er een badkamer met wastafel toilet en een douce.

Overige informatie vakantiepark Zeeland

U kunt 1 auto bij de bungalow parkeren, de tweede auto krijgt ook een pasje die kunt u parkeren in de buurt van uw bungalow op een parkeerplaats. Ook kunt u parkeren op de parkeerplaats bij het hoofd gebouw. Op het park kunt u zich ook prima vermaken. Bijvoorbeeld op de jeu de boules baan, even hangen aan de kabelbaan, springen op de trampolines, bowling maar dan buiten, en natuurlijk het zwembad. diverse speeltoestellen en een speeleiland. Een recreatie team is er alleen in de schoolvakanties. Vergeet zeker niet een hapje en een drankje te doen in de Brasserie. In de buurt zijn er tennisbanen een golfbaan en een tropisch zwembad. Huur een fiets en ontdek de directe omgeving.